KOTA BHARU-Disebabkan masalah teknikal ‘Live Streaming’ bagi perlawanan menentang pasukan Skuad Projek MSN-FAM menentang Kelantan FC, pihak pengurusan bersetuju untuk memberi pas percuma untuk tiga perlawanan.
Dalam satu kenyataan TRW FC, pihak pengurusan Kelantan FA berkata, pass berkenaan diberikan kepada pihak yang tidak meminta ‘refund’.
‘”Pihak pengurusan TRW berbesar hati untuk memberikan 3 pass tontonan percuma untuk menyaksikan perlawanan akan datang membabitkan PDRM, TFC II dan juga SARAWAK United kepada mereka yang masih belum meminta untuk refund,”katanya.
Terdahulu, siaran live streaming perlawanan tersebut yang tidak dapat dimasuki menyebabkan penonton Kelantan FC berang.
Susulan itu, pihak Kelantan FC mengeluarkan kenyataan memohon maaf dan bersedia memulangkan kembali wang atau dibawa kepada perlawanan seterusnya.